Oficines

Oficines

 Optimitzar l’espai de treball. Fer-lo més funcional i ordenat, professional. Fer-lo més còmode per tal de concentar-se, de dialogar, de treballar en equip. Gestionar, coordinar i prendre decisions amb elegància i simplicitat.

Biblioteques

Pág_06_07

Àmbit classificat i catalogat, que dóna ordre al document. Concentar-se i analitzar amb tranquilitat, reflexionar amb serenitat. Investigar i estudiar, o entretenir-se amb la evasió d’una bona història.

 

Sala d’actes

 Sala d'actes

Instal·lació per a la cerimònia i el protocol, per a la conferència i la commemoració. Convocar i reunir, presentar en societat. Donar imatge i relacionar-se, posar atenció i respectar.

 

Sales Polivalents

sales polivalents

Escenari pel curs i la convenció, la inaguració i la cloenda. Versàtil i adaptable. Modular i de fàcil plegat. Exposició amb explicació i imatge, il·lustrativa i didàctica, clara i entenedora.

 

Geriàtrics

Geriatrics

Bressol de calma i pau en la recta final de la vida, Llar de contemplació i serenitat per a evocar el record. Calma i tranquil·litat per a la reflexió vital. Repòs, tractament i teràpia tant per al cos desgastat com per a l’ànima exhaurida.

 

Ambulatoris

Ambulatoris

Espai públic, per a la visita i l’anàlisi del simptoma. El diagnòstic i la recuperació. Amb la regeneració i la rehabilitació arriba el guariment de l’organisme, la cura de la malaltia, la recuperació de les funcions vitals.

 

Escoles bressol

Escoles bressol

 Niu de la inocència i del creixement, de l’impúls de curiositat per aprendre divertint-se i experimentant. Espai de convivència i comunicació. Un lloc còmode, sa i segur.

Acadèmic

Academic

Temple de la formació, de la manifestació intel·lectual i de l’intercanvi d’opinió. Espai crític i de compromís. D’estudi i de diàleg.

 

Hotels

Hotels

Nit del luxe i la comoditat, del servei personal i atent. Íntim i comfortable, relaxat i còmode. Descans del cos i de la ment, després del viatge o del negoci.

 

Parcs infantils

Parcs infantils

Camp del joc, de la carrera i del riure estrident. Explosió de la energia i vitalitat de la infància. Aprendre enfilant-se i caient, rodolant i embrutant-se.

 

Mobiliari urbà

mobiliari urbà

Espai públic, compartit. Propieetat de tots i de ningú. Implica civisme i respecte pels demés. Pràctic, quotidià i integrat amb les estructures de la ciutat.

 

Complements

 

complements_12_400_300

Varietat d’accessoris i detalls. Ambientació amb punts de color, línies de disseny a base de llum i textura. Combinació de materials i acabats per un estilisme personal. Les millors tendències tant per a interiors com per a exteriors.

.

Descarrega’t el nostre catàleg complert:

Catàleg Vicent Solé Mobiliari.pdf

Sin título

Si vol contactar amb nosaltres ens pot enviar un missatge des d'aquí:


Nom (requerido)

Correu electrònic (requerido)

Asumpte

Missatge