La Fundació Aspros estrena nou mobiliari per promoure l’autonomia de persones amb discapacitat intel·lectual

L’empresa Vicent Solé, reconeguda per la seva excel·lència en solucions de mobiliari, ha dut a terme un projecte significatiu en col·laboració amb la Fundació Aspros, destinat a millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta iniciativa ha implicat el subministrament i muntatge de mobiliari en un dels pisos gestionats per la fundació, amb l’objectiu de promoure la independència i la inclusió social dels seus residents.

El projecte ha comptat amb una atenta selecció de mobiliari. La qualitat dels materials i el disseny han estat claus per assegurar la durabilitat i l’accessibilitat, essencials per a les necessitats dels usuaris, aportant una estètica agradable i tranquil·la, contribuint a crear un ambient acollidor per als residents.

L’encarregada de les llars de la Fundació Aspros ha expressat la seva profunda satisfacció amb el resultat del projecte, destacant com la col·laboració amb Vicent Solé ha superat les expectatives, oferint no només un espai adaptat i funcional, sinó també un veritable llar per als residents. Aquesta iniciativa exemplifica com la cooperació entre el sector privat i les organitzacions sense ànim de lucre pot tenir un impacte positiu i tangible en la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, reafirmant el compromís de Vicent Solé amb la inclusió social i l’autonomia personal.

Pisos tutelats Fundació Aspros